Пожежа у підземному колекторі, де розміщені електричні кабелі

Внаслідок цієї пожежі у міському колекторі пошкоджено кабельні мережі Укртелекому. Аварійні бригади Укртелекому готові оперативно провести ремонтні роботи та чекають дозволу ДСНС на доступ у приміщення колектору для початку аварійних робіт. Термін отримання доступу залежить від того як швидко колектор буде очищено від диму. Це може бути як сьогодні так і завтра. Під час пожежі постраждали як магістральні так і місцеві канали зв’язку. Магістральні канали Укртелеком переключив на альтернативні лінії, а локальна мережа очікує ремонту.
В міському колекторі, що простягається від Бессарабки до Європецської площі розташовані як високовольтні електричні лінії  електропостачання, так і лінії зв’язку в яких відсутня напруга. Нагляд та експлуатацію колектора здійснює відповідне комунальне підриємство. 



Останні новини

Пожежа у підземному колекторі, де розміщені електричні кабелі

Укртелеком визнано Компанією року в області фіксованого зв’язку

За підсумками «Telecom Awards 2019» ПАТ «Укртелеком» визнано «Компанією року в області фіксованого зв’язку» в категорії «крупний бізнес», а експертом року став Віктор Каток, головний радник з питань науково-технічної політики Укртелекому, представник України в Міжнародному союзі електрозв’язку 

Детальніше